Nuo kiemo vartų prasideda asmeninė erdvė. Todėl labai svarbu, kad kiemo vartai būtų ne tik gražūs ir patogūs, bet saugūs ir tvirti.

Vartai gali būti dviejų tipų – varstomi arba stumdomi. Galime pagaminti vartus pagal jūsų norimus matmenis ir dizaina. Prie kiemo vartų turėtų derėti varteliai. UAB „Statometa“ gali pagaminti vartelius, kurie būtų tokio paties stiliaus kaip kiemo vartai.

Ilgametė patirtis leidžia kompetentingai įvertinti Jūsų teritorijos išplanavimą ir padėti pasirinkti optimalų variantą, paremtą kokybės ir kainos santykiu. Skiriame dėmesį individualiems atvejams, įsiklausome į Jūsų pageidavimus, konsultuojame apie tai, ką būtina žinoti įsigyjant ir montuojant kiemo vartus ar vartelius.

Visi vartai bei varteliai gaminami Lietuvoje, bei automatikos iš Europos gamintojų todėl garantuoja siūlomų produktų kokybę. Atliekame kiemo vartų garantinį aptarnavimą, taip pat remonto darbus pasibaigus garantiniam laikotarpiui. Susisiekite ir mes padėsime išrinkti norimus vartus kiekvieniems namams.

Šią paslaugą galite užsisakyti išsimokėtinai
Daugiau informacijos

Susisiekti su mumis galite telefonu arba el. paštu
Mūsų darbai
AtsiliepimaiRemiantis 3 žmonių nuomone
5.0
Artūras Balšikauskas

Artūras Balšikauskas   2020-05-27 13:45

Kornelija Adakauskiene

Kornelija Adakauskiene   2020-05-18 14:43